Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

13ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ορεστιάδας


Έπεσε η αυλαία για το 13ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ορεστιάδας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 13ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ορεστιάδας την Κυριακή9/9 που διεξήχθη από την Κυριακή 2/9 και για 8 μέρες στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ορεστιάδας.

H  Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κασσάνδρα» έλαβε μέρος με την παράσταση “Μοιρολατρία”, διασκευή από το μυθιστόρημα της Π. Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα»



Το φεστιβάλ για μία ακόμη χρονιά το παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας ενώ η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Αντώνη Θεοδωρακόπουλο,Νεφέλη Ορφανού, Χρήστο Στέργιογλου,Αιμιλία Υψηλάντη τον Σπύρο Φωκά.
Νεφέλη Ορφανού


Τιμώμενα πρόσωπα φέτος ήταν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάση Παπαγεωργίου και η ηθοποιός Λήδα Πρωτοψάλτη

Βραβεία Κριτικής Επιτροπής

3ο βραβείο καλύτερης παράστασης

Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κασσάνδρα», για την παράσταση του έργου “Μοιρολατρία”, διασκευή από το μυθιστόρημα της Π. Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα»
Ιωάννης Σερέτης (μέλος θεατρικής ομάδας Π.Σ. "Η Κασσάνδρα")

βραβείο ενδυματολογίας

Τριανταφυλλένια Οικονόμου, για τα κοστούμια του έργου “Μοιρολατρία”, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κασσάνδρα»

βραβείο μουσικής επιμέλειας

Γρηγόρης Παπαδόπουλος, για τη μουσική επιμέλεια στο έργο «Μοιρολατρία», από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κασσάνδρα»


Βραβεία Επιτροπής Κοινού

2ο βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης.

Ισοψηφία δύο παραστάσεων, οι οποίες μοιράζονται εξ ημισείας το βραβείο

- Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κασσάνδρα», για την παράσταση του έργου “Μοιρολατρία”, διασκευή από το μυθιστόρημα της Π. Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα»

- Θεατρική Ομάδα «Έκφραση» Αλμωπίας, για την παράσταση του έργου “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης” του Άκη Δήμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: